Мариновић задовољан припремама Борца

Д. П.
Мариновић задовољан припремама Борца

Бањалука - Шеф стручног штаба Борца Винко Мариновић задовољан је досадашњим током припрема и вјерује да ће екипа потпуно спремна дочекати старт првенства 2. августа.

"Црвено-плави" су послије неколико уводних дана у Бањалуци боравили на мини-припремама у Словенији, а од понедјељка су на Балкани.

- Четири дана проведена у Крању искоришћена су на најбољи могући начин. Циљ је био, прије свега, да се новајлије што боље упознају са екипом и у томе смо успјели. Одиграли смо и контролни меч против трећелигаша Крањ Зарице који смо добили са 7:2. Више од ефикасне игре и убједљиве побједе радује залагање свих који су били на терену - истакао је Мариновић.

Планирано је да на Балкани остану до суботе.

- Тренирамо два пута дневно и све је за сада у најбољем реду. За петак имамо уговорену утакмицу са хрватским прволигашем Истром 1961, којом ћемо на симболичан начин прославити 88. рођендан клуба, који је баш тог дана. По повратку са Балкане настављамо да радимо у Бањалуци, а ако буде финансијских могућности, можда одемо још негдје на седмодневне припреме - рекао је Мариновић.

Са екипом тренира и Александар Радуловић, од чијег ангажмана у Њемачкој бар за сада нема ништа, док је Харис Ханџић и даље на проби у Аустрији.

- Према информацијама којима располажемо, Ханџић је близу потписа са новим прволигашем Русије Уфом. Уколико тако буде, мораћемо да се бацимо у потрагу за шпицем, а недостају нам и задњи везни, као и један бек - додао је Мариновић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана