Кунић ударна игла Радника

Д. Репија, И. Станишић
Кунић ударна игла Радника

Бијељина - Првотимац Дукле из Прага, који је посљедњих шест мјесеци провео на позајмици у матичном Борцу из Бањалуке, Петар Кунић ново је и посљедње овољетошње појачање Радника.

Високи нападач је одлучио да и идућу полусезону проведе на позајмици а челници Радника били су најконкретнији у намјери да га доведу.

- Договорили смо све услове, а данас бих требало да потпишем уговор. Мислим да је Радник тренутно добра средина за мене, битно ми је да играм и надам се да ћу оправдати очекивања људи из клуба. Свјестан сам да се од мене очекују голови, а надам се да ће их бити много - рекао је Кунић.

Одласком из клуба шест стандардних првотимаца голмана Стевице Здравковића, затим играча Марка Обрадовића, Матије Катанеца,  Зорана Никића, Дејана Вучића и Небојше Шодића управа Радника била је принуђена да реновира тим.

Прије Кунића Радник су појачали голмани Бориша Бодирога, Драган Ђорђић, те играчи Давор Арнаутовић, Филип Вујић, Цвијетин Павић, Слободан Ђурђић, Рајко Галешића и Милан Басрак. Према ријечима спортског директора Боре Ђокића, Кунићевим доласком за Бијељинце је завршен прелазни рок.

- Оно што је најбитније да смо задржали костур екипе од прошле сезоне. Ту прије свега мислим на Станка Остојића, Мирзу Хасановића, Елдина Машића, Александра Ћосовића, те Јову Којића, а од Жељка Крсмановића, Миливоја Лазића, Слађана Антића, Драгана Дошле и Адемина Хаџића очекујемо пуну афирмацију у предстојећем шампионату - рекао је Ђокић.

Ћезена

Радник ће до почетка шампионата комплетне припреме одрадити у Бијељини, а занимљиво је да ће Бијељинци на позив члана Италијанске Серије "А" Ћезене, 26. јула у Италији одиграти пријатељску хуманитарну утакмицу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана