Derventski Tekstilac napustio samo Kruz

B. R.
Derventski Tekstilac napustio samo Kruz

Derventa - U nastavak sezone Prve lige Republike Srpske Tekstilac će ući oslabljen jer je redove Dervenćana poslije nekoliko godina provedenih u Srpskoj napustio Asevedo Kruz, koji se vratio u rodnu Dominikansku Republiku.

Dok fudbaleri troše posljednju sedmicu zimskog odmora, rukovodstvo kluba nastoji da angažuje najmanje tri pojačanja, kako bi bezbrižnije dočekali start proljećne polusezone.

- Nama su neophodna pojačanja, jer želimo da mirno dočekamo finiš prvenstva. Za sada još ne možemo govoriti o našim budućim članovima, jer će završni razgovori biti okončani za nekoliko dana - rekao je predsjednik Tekstilca Bojko Gatarić.

Izvjesno je da će ekipu s klupe predvoditi Bojan Magazin, koji je, kao dotadašnji pomoćnik, kormilo preuzeo krajem septembra od Mitra Lukića. Magazinu će pomagati mladi stručnjak Budimir Luković iz Modriče.

Prvi radni dogovor fudbaleri i treneri će imati u nedjelju 18. januara, a sve faze priprema biće realizovane u Derventi. U rukovodstvu ekipe, čija je pozicija na tabeli nakon prvog dijela prvenstva van zone ispadanja, zadovoljni su odnosom opštinske uprave, koja im ove godine planira donaciju vrijednu 95.000 maraka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana