Дервентски Текстилац напустио само Круз

Б. Р.
Дервентски Текстилац напустио само Круз

Дервента - У наставак сезоне Прве лиге Републике Српске Текстилац ће ући ослабљен јер је редове Дервенћана послије неколико година проведених у Српској напустио Асеведо Круз, који се вратио у родну Доминиканску Републику.

Док фудбалери троше посљедњу седмицу зимског одмора, руководство клуба настоји да ангажује најмање три појачања, како би безбрижније дочекали старт прољећне полусезоне.

- Нама су неопходна појачања, јер желимо да мирно дочекамо финиш првенства. За сада још не можемо говорити о нашим будућим члановима, јер ће завршни разговори бити окончани за неколико дана - рекао је предсједник Текстилца Бојко Гатарић.

Извјесно је да ће екипу с клупе предводити Бојан Магазин, који је, као дотадашњи помоћник, кормило преузео крајем септембра од Митра Лукића. Магазину ће помагати млади стручњак Будимир Луковић из Модриче.

Први радни договор фудбалери и тренери ће имати у недјељу 18. јануара, а све фазе припрема биће реализоване у Дервенти. У руководству екипе, чија је позиција на табели након првог дијела првенства ван зоне испадања, задовољни су односом општинске управе, која им ове године планира донацију вриједну 95.000 марака.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана