Dejan Kusturić, predsjednik Fudbalskog kluba Borac: Puna podrška Trivunoviću

D. P.
Dejan Kusturić, predsjednik Fudbalskog kluba Borac: Puna podrška Trivunoviću

Banjaluka - Predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Borac Dejan Kusturić istakao je da Borac kao i većina klubova ima finansijskih problema, ali da bez obzira na to servisira svoje obaveze.

- Očekujem da do proljeća izmirimo sva dugovanja prema bivšim igračima, jer to nam je u ovom trenutku velika stavka. Ostala dinamika izmirivanja dugovanja ide ustaljenim tokom i vjerujem da smo na pravom putu da Borac uskoro ponovo bude ono što je bio - dodao je Kusturić.

Uporedo sa rješavanjem "repova" iz prošlosti, Banjalučani grade pomoćni teren, koji je dugo vremena bio jedan od ključnih problema kluba.

- Radovi možda ne idu brzinom kojom smo očekivali, ali dobar dio posla je već odrađen. Prognoze govore da bi trava trebalo da bude postavljena do 25. novembra. Što je najvažnije, finansijska konstrukcija za taj dio posla je zatvorena. Međutim, moraćemo da pronađemo dodatna sredstva da završimo ogradu oko pomoćnog terena i sredimo ono što je ostalo neuredno. Naime, zbog radova ostala je deponija, koju želimo da što prije sklonimo i sve dovedemo u red. Ipak, očekujem da pronađemo rješenje i za ovaj problem - nastavio je Kusturić.

Prije nekoliko dana novi trener Borca Vule Trivunović odstranio je iz tima napadača Armanda Mancea i rekao da za njega više nema mjesta u klubu dok je on trener.

- Podržavamo Trivunovićevu odluku. Mance je prekršio klupsku disciplinu i zbog toga trenira sa juniorskom ekipom. Niko nema pravo da narušava dobru atmosferu u ekipi i ako to uradi, mora da trpi sankcije - naglasio je Kusturić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana