Дејан Кустурић, предсједник Фудбалског клуба Борац: Пуна подршка Тривуновићу

Д. П.
Дејан Кустурић, предсједник Фудбалског клуба Борац: Пуна подршка Тривуновићу

Бањалука - Предсједник Управног одбора Фудбалског клуба Борац Дејан Кустурић истакао је да Борац као и већина клубова има финансијских проблема, али да без обзира на то сервисира своје обавезе.

- Очекујем да до прољећа измиримо сва дуговања према бившим играчима, јер то нам је у овом тренутку велика ставка. Остала динамика измиривања дуговања иде устаљеним током и вјерујем да смо на правом путу да Борац ускоро поново буде оно што је био - додао је Кустурић.

Упоредо са рјешавањем "репова" из прошлости, Бањалучани граде помоћни терен, који је дуго времена био један од кључних проблема клуба.

- Радови можда не иду брзином којом смо очекивали, али добар дио посла је већ одрађен. Прогнозе говоре да би трава требало да буде постављена до 25. новембра. Што је најважније, финансијска конструкција за тај дио посла је затворена. Међутим, мораћемо да пронађемо додатна средства да завршимо ограду око помоћног терена и средимо оно што је остало неуредно. Наиме, због радова остала је депонија, коју желимо да што прије склонимо и све доведемо у ред. Ипак, очекујем да пронађемо рјешење и за овај проблем - наставио је Кустурић.

Прије неколико дана нови тренер Борца Вуле Тривуновић одстранио је из тима нападача Арманда Манцеа и рекао да за њега више нема мјеста у клубу док је он тренер.

- Подржавамо Тривуновићеву одлуку. Манце је прекршио клупску дисциплину и због тога тренира са јуниорском екипом. Нико нема право да нарушава добру атмосферу у екипи и ако то уради, мора да трпи санкције - нагласио је Кустурић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана