Čudić u Zemunu, nema promjene na klupi Borca

Darko Pašagić
Čudić u Zemunu, nema promjene na klupi Borca

Banjaluka - Od dolaska doskorašnjeg veznog fudbalera beogradskog Rada u Borac za sada nema ništa, jer će mladi Banjalučanin karijeru nastaviti u Zemunu.

Čudić je bio veoma blizu Gradskog stadiona, ali je na kraju ipak završio u ekipi koja se nalazi u sredini tabele Prve lige.

- Bili smo veoma zainteresovani za njega, ali je problem napravila menadžerska agencija koja ga zastupa i koja želi da on i dalje igra u Srbiji. Tako je za nas završen prelazni rok, u kojem smo, kada se sve sabere i oduzme, dolaskom osam novih igrača mnogo dobili - naglasio je član uprave Borca Vico Zeljković.

Pojedini mediji prenijeli su da će samo desetak dana uoči nastavka Prve lige doći do promjene na klupi i da će Vuleta Trivunovića zamijeniti bivši trener Borca Vinko Marinović.

- Trivunović ima apsolutnu podršku sportskog direktora Olivera Jandrića i igrača i stvarno ne znam zašto je nekima Borac stalno trn u oku. Možda su to pokušaji da se podigne tiraž ili čitanost. Uglavnom, od toga nema ništa i Trivunović će i u nastavku sezone biti šef stručnog štaba - istakao je Zeljković.

U nastavku sezone prevashodan cilj je da se osvoji šampionska titula, odnosno obezbijedi povratak u Premijer ligu BiH, ali i da se afirmišu mladi igrači, koji bi u budućnosti napunili klupsku kasu.

- Jedan od onih pred kojima je sjajna budućnost je Vladan Danilović, koji može još mnogo da napreduje i vjerujem da će postati najskuplji igrač Borca. Već smo imali neke ponude za njega, ali one nisu u skladu sa onim koliko Danilović vrijedi. Ne smijemo zaboraviti ni mladog golmana Nemanju Trkulju, koji će sigurno već u proljećnim bitkama pokazati kvalitet. Uglavnom, moramo biti strpljivi i siguran sam da će stvari doći na svoje mjesto - dodao je Zeljković.

Utakmica

Fudbaleri Borca u subotu od 13 časova odigraće treću kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za nastavak sezone. Protivnik na pomoćnom terenu Banjalučana biće prvoligaš Sloboda iz Mrkonjić Grada.

- U prva dva susreta savladali smo BSK sa 3:0 i novogradsku Slobodu za 7:0. Iako su rezultati u drugom planu, lijepo je kada se pobjeđuje. Vjerujem da ćemo nastaviti u istom ritmu, mada sada imamo rivala iz lige u kojoj nastupamo. Biće ovo prilika da se još više uigramo, jer je ekipa pretrpjela dosta izmjena u odnosu na jesen - naglasio je trener Borca Vule Trivunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana