Бранимир Тулић, спортски директор Борца: Подесили смо нишанске справе

Дарко Пашагић
Бранимир Тулић, спортски директор Борца: Подесили смо нишанске справе

Медулин - Фудбалери Борца забиљежили су и другу побједу, у другој припремној утакмици у Медулину, а овог пута савладали су аустријског четвртолигаша Еберау са 4:1.

Прије тога изабраници Александра Јањића славили су над домаћим Медулином (3:0), а трећу побједу у припремном периоду забиљежили су још на почетку када су у Крупи на Врбасу тријумфовали над друголигашем БСК-ом (5:0).

- Играчи који су стигли у зимском прелазном року показују да ће бити истинска појачања, али је потребно још да се коцкице посложе - нагласио је спортски директор Бањалучана Бранимир Тулић.

Од четири гола против Аустријанаца, три су постигле новајлије. Нападач Владимир Ђилас потврдио је голгетерске способности већ у 15. минуту када је затресао мрежу Еберауа, а на 2:0 повисио је Огњен Шкорић крајем првог полувремена. Трећи гол је дјело Ајдина Реџића у 57. минуту,  а асистирао му је Ђилас. Једини гол за Еберау постигао је Барнабас Варга у 71. минуту, да би још један новајлија у "црвено-плавом" дресу постигао погодак иако је добио прилику у посљедњих пола часа утакмице.

- Одиграли смо агресивно током свих 90 минута и били смо далеко бољи ривал. Радује податак да смо практично већ подесили нишанске справе и надам се да ће тако бити и у наставку припрема, али и у наставку сезоне када нам сваки гол буде и те како важан - додао је Тулић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана