Aleksić otišao u Zrinjski

G.A.
Aleksić otišao u Zrinjski

Istočno Sarajevo - Predvodnik odbrane Slavije i jedan od ključnih igrača u prvom dijelu prvenstva Radosav Aleksić napustio je redove "sokolova" i pristupio mostarskom Zrinjskom.

Tek što je trener Slaviša Božičić počeo da sklapa kockice i sprema konačan spisak igrača za odlazak na pripreme u Bar, morao je da precrta najboljeg. Iskusni štoper je u plavo-bijelom dresu nastupao pune dvije godine. Komandovao je zadnjom linijom i kada je bilo najpotrebnije postizao pogotke.

- Zadovoljan sam ponuđenim uslovima i potpisaću ugovor na 18 mjeseci sa Mostarcima. Imao sam i ranije nekoliko ponuda, ali sve do sada nisam dobio konkretnu ponudu. Slavija će dobiti određeno obeštećenje, jer sam bio vezan ugovorom. Korektno smo se rastali i iskreno vjerujem da moji bivši saigrači neće imati problema da izbore opstanak - poručio je Aleksić.

Odlaskom nekoliko standardnih fudbalera, u prvom redu Radosava Aleksića, kapitena Marka Perišića, golmana Stefana Tomovića i Miloša Đurkovića, napadača Feđe Dudića, Ivana Mamića i Žarka Karamatića, kojem je istekao ugovor, "sokolovi" su znatno oslabljeni.

- Timu se priključilo nekoliko dobrih fudbalera. Na jednoj strani dobiješ, na drugoj izgubiš. Činjenica je da su ovi igrači bili starteri i da bi nam značilo da su ostali. Opet, sa druge strane, mislim da imamo fudbalere koji će ih zamijeniti na pravi način i siguran sam da sa trenutnim kapacitetom možemo izboriti opstanak - poručio je Božičić.

U Slaviju su do sada stigli golman Mladen Lučić, Japanac Otani Soma, Jasmin Čampara i Dušan Radosavljević, Emir Hodžurda, Milan Petošević i Nikola Prodanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana