46. рукометни ТВ: Учесници још непознати

Душан Репија
46. рукометни ТВ: Учесници још непознати

Добој - Иако је до почетка 46. међународног ТВ турнира шампиона остао мјесец и по, организатори још не знају имена свих клубова који ће наступити у Добоју.

Катастрофалне поплаве које су погодиле и уништиле готово читав град знатно су успориле и организацију турнира. Због свега тога јасно је да на турниру неће учествовати позната имена попут Барселоне, Монпељеа и других европских великана, који су претходних година овај турнир чинили једним од најјачих на свијету. У овом тренутку најважније је да ће турнир бити одржан у раније превиђеном термину од 19. до 23. августа. Организатори су истакли да ће квалитет екипа бити на нивоу прошлогодишњег турнира.

- За сада знамо имена седам екипа које би требало да наступе, међутим још нисмо добили потврду ни од домаћина Слоге, као ни од другог представника из БиХ Борца м:тел да ли ће учествовати. Ипак, све би требало да буде познато сутра, када очекујем да ћемо добити потврду од свим учесницима - рекао је секретар турнира Срђан Јовић.

Он је истакао да су организатори до сада учинили много када је у питању чишћење и оспособљавање Стадиона спортских игара.

- Стадион је у поприлично добром стању и утакмице ће сигурно бити игране на њему. Велики проблем нам је смјештај, пошто хотел "Парк" не ради, па ћемо морати да се сналазимо у околним градовима Теслићу, Јелаху и слично. Битно нам је да некако "прегрмимо" ову годину, а сви се надамо да ћемо идуће окупити европски крем, пошто славимо 50. рођендан турнира.

Голић

Директор Борца м:тел Небојша Голић је истакао да ће шампион БиХ највјероватније наступити у Добоју.

- Добили смо позив организатора, али још нисмо добили конкретне одговоре ко ће учествовати, гдје ћемо бити смјештени, с обзиром на ситуацију у Добоју и слично. Када сазнамо све детаље, одлучићемо о наступу, али смо заинтересовани да наступимо - рекао је Голић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана