Срамотан потез фудбалера Динама на утакмици са Молдеом

Агенције
Срамотан потез фудбалера Динама на утакмици са Молдеом

Загреб - Фудбалски клуб Динамо сваки час потресају скандали, а тако је било и након прве утакмице трећег кола квалификација за Лигу шампиона против Молдеа, али овај пут у томе није учествовао предсједник клуба Здравко Мамић, као што је уобичајено, већ фудбалер Пауло Мачадо.

Овај 31-годишњи Португалац направио је срамотан потез након што га је тренер Зоран Мамић извео из игре. Приликом изласка са терена у 65. минуту због лоше партије добио је звиждуке од навијача на "Максимиру", а он је на то прво одговорио постављањем руке на уво, па им је онда показао средњи прст, а мало касније оба средња прста. То је урадио према западној трибини гдје, између осталих, сједе Здравко Мамић и његови најближи сарадници и пријатељи. Пошто га је видио четврти судија, добио је црвени картон и због тога неће моћи играти у реваншу. Не само то, већ можда више никада и неће играти за "модре". Након само шест мечева ове сезоне за Динамо искључен је из прве екипе.

- Динамо обавјештава навијаче и јавност да је Пауло Мачадо због непримјереног понашања на утакмици трећег преткола Лиге шампиона против Молдеа до даљег искључен из рада прве екипе - јавили су из Динама.

Португалац није отјеран из клуба, а како преносе медији у Хрватској, то је добро прорачунат потез Мамићеве управе која осим Мачада има само Ћорића као креативца игре, али он у посљедње вријеме није у првом плану. Млада звијезда тима потпуно је бачена у други план из још непознатих разлога.

- Нисам се захвалио Мачаду, о томе ћемо још разговарати. Не желим одмах након овако важне утакмице да доносим одлуку. Оно што је направио је грозно и казна ће бити ригорозна - казао је Зоран Мамић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана