Новак Ђоковић: Варали с картама, неко мора да одговара!

blic.rs
Новак Ђоковић: Варали с картама, неко мора да одговара!

Београд - Најбољи тенисер свијета одмах по повратку у Србију осуо је паљбу по организаторима меча са Хрватском у Краљеву, оптуживши их за тешке малверзације!

По плану и програму, Новак Ђоковић је у недјељу, у зору, стигао из Дубаија у Београд, а већ у уотрак ће се у Краљеву придружити нашој Дејвис куп репрезентацији. Репортери "Блица" су га сачекали на аеродрому "Никола Тесла", а готово и да није било потребно постављати му питања.

Новак је благо речено огорчен чињеницом да је више стотина Краљевчана остало погнутих глава на билетарници "Хале спортова", јер су карте практично "распродате" прије пуштања у слободну продају, која је трајала свега неколико минута.

"Изузетно сам разочаран. Да карте нестану после 13 минута то је просто немогуће! У ствари могуће је ако пустите само 50 комплета у слободну продају, а притом на интернет сајту, где је писало да ће такође моћи да се купе, уопште ни не буду пуштене. На крају је испало да је све распродато, а продаја није ни почела! Јасно је да је ту неко учинио кривичну радњу и неко за то мора апсолутно да одговара", без длаке на језику прича Ђоковић.

Из Тениског савеза западне Србије, који су учествовали у организацији меча са Хрватском, још раније је поручено да ће се 1.500 карата наћи у продаји. На крају, продато је свега 50!

"Одређени људи из Тениског савеза су ми рекли да су обавестили надлежне органе о том потенцијалном сценарију, који се на крају и догодио, тако да ко год да је био надлежан, мораће да одговара. Потпуно је очигледно, с обзиром на мали капацитет хале (3.000) да је ту неко направио тешке малверзације. Озбиљна је штета тако нанета и Савезу и репрезентацији, без потребе. И то због једног или двоје људи који су то урадили на своју руку".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана