Nele Karajlić: Imam ideje za bolji Partizan

Dušan Repija
Nele Karajlić: Imam ideje za bolji Partizan

BEOGRAD - Dosadašnji trener Partizana Marko Nikolić odlukom Upravnog odbora ustupio je svoje mjesto Zoranu Milinkoviću bez obzira na podršku muzičara Neleta Karajlića i glumca Dragana Bjelogrlića.

Umjetnici su dakle, bili na strani mladog stručnjaka, ali je za Milinkovića glasalo svih deset ostalih članova. Poslije ovakve odluke u medijima se pojavila informacija da su Karajlić i Bjelogrlić, nezadovoljni situacijom u "crno-bijeloj" porodici, spremi da napuste svoje funkcije. Bjelogrlić je to indirektno i najavio, ali je Karajlić u kratkom razgovoru za "Glas Srpske" potvrdio da za sada ne razmišlja na taj način i da će svojom energijom i idejama pokušati da pokrene stvari sa mrtve tačke.

- Nikolić je, kao i mi, sadašnja Uprava Partizana, kolateralna šteta, ali ne samo prethodnog rukovodstva, nego onog što se dešavalo u posljednjih 30 godina. Imam ideju kako bi se izvršilo prestrukturiranje i pokušaću da istrajem u namjerama, jer smatram da su ispravne. To je to što mogu da kažem u ovom trenutku, a mnogo više ću reći za nekoliko dana - rekao je Karajlić.

Prilikom imenovanja za člana Upravnog odbora poznati muzičar naglasio je da će dati sve od sebe kako bi ispravio bar dio onog što je srušeno u proteklom periodu.

- Jasno je da stvari ne funkcionišu na najbolji način, pa sam prihvatio poziv, mislim da tako bar nešto mogu da pomognem, jer je postalo iritantno da sjedim na tribinama i bespomoćno se nerviram - naglasio je Karajlić.

Da posjetimo, Partizan je krajem 2014. godine dobio novo rukovodstvo, na čelu kluba Dragana Đurića zamijenio je Zoran Popović, a poslije "češljanja" papira utvrđeno je da je Popović naslijedio gotovo 15 miliona evra duga.

Milinković

 

Novi trener Partizana Zoran Milinković ne plaši se izazova i vjeruje u osvajanje šampionske titule.

- Neće biti lako, nemam mnogo vremena, ali verujem u snagu kluba i igrače. Ulazim u bitku koju želim da dobijem, hrabrost mi nikad nije nedostajala - izjavio je Milinković.

On je sa "crno-bijelima" potpisao ugovor do kraja sezone, a kako je rekao, u slučaju da osvoji titulu, sigurno će ga produžiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana