Неле Карајлић: Имам идеје за бољи Партизан

Душан Репија
Неле Карајлић: Имам идеје за бољи Партизан

БЕОГРАД - Досадашњи тренер Партизана Марко Николић одлуком Управног одбора уступио је своје мјесто Зорану Милинковићу без обзира на подршку музичара Нелета Карајлића и глумца Драгана Бјелогрлића.

Умјетници су дакле, били на страни младог стручњака, али је за Милинковића гласало свих десет осталих чланова. Послије овакве одлуке у медијима се појавила информација да су Карајлић и Бјелогрлић, незадовољни ситуацијом у "црно-бијелој" породици, спреми да напусте своје функције. Бјелогрлић је то индиректно и најавио, али је Карајлић у кратком разговору за "Глас Српске" потврдио да за сада не размишља на тај начин и да ће својом енергијом и идејама покушати да покрене ствари са мртве тачке.

- Николић је, као и ми, садашња Управа Партизана, колатерална штета, али не само претходног руководства, него оног што се дешавало у посљедњих 30 година. Имам идеју како би се извршило преструктурирање и покушаћу да истрајем у намјерама, јер сматрам да су исправне. То је то што могу да кажем у овом тренутку, а много више ћу рећи за неколико дана - рекао је Карајлић.

Приликом именовања за члана Управног одбора познати музичар нагласио је да ће дати све од себе како би исправио бар дио оног што је срушено у протеклом периоду.

- Јасно је да ствари не функционишу на најбољи начин, па сам прихватио позив, мислим да тако бар нешто могу да помогнем, јер је постало иритантно да сједим на трибинама и беспомоћно се нервирам - нагласио је Карајлић.

Да посјетимо, Партизан је крајем 2014. године добио ново руководство, на челу клуба Драгана Ђурића замијенио је Зоран Поповић, а послије "чешљања" папира утврђено је да је Поповић наслиједио готово 15 милиона евра дуга.

Милинковић

 

Нови тренер Партизана Зоран Милинковић не плаши се изазова и вјерује у освајање шампионске титуле.

- Неће бити лако, немам много времена, али верујем у снагу клуба и играче. Улазим у битку коју желим да добијем, храброст ми никад није недостајала - изјавио је Милинковић.

Он је са "црно-бијелима" потписао уговор до краја сезоне, а како је рекао, у случају да освоји титулу, сигурно ће га продужити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана