Uhapšena majka koja je ubila osmoro djece

Agencije
Uhapšena majka koja je ubila osmoro djece

Sidnej - Australijska policija je saopštila da je uhapsila majku djece čija su tijela pronađena u kući u gradu Kerns, na sjeveru zemlje.

 Kako je navedeno, majka je uhapšena zbog ubistva. Policija je pronašla tijela osmoro djece, uzrasta od 18 mjeseci do 15 godina, koji su preminuli od rana zadobijenih nožem. Agencija Rojters je prenijela da je uhapšena 37-godišnja žena koja je majka sedmoro ubijene djece, dok je osmo dijete od rodbine. Detektiv Bruno Asnikar je izjavio da je žena, takođe, zadobila povrede nožem i da je smještena u bolnicu, ali da je pribrana i da razgovara sa policijom.

Mediji su ranije javili da je policija države Kvinslend dobila poziv da ode u kuću u predgrađe Manora pošto je obaviještena da je žena zadobila teške povrede. Policajci su na licu mjesta zatekli tijela djece i ženu sa teškim povredama na grudima. Premijer Toni Abot je rekao da je riječ o zločinu "koji ostavlja bez riječi" i dodao da su ovo teški dani za njegovu zemlju. Vijest o ovoj tragediji usljedila je samo nekoliko dana poslije incidenta u Sidneju kad je naoružani napadač u jednom kafiću držao 18 ljudi kao taoce skoro 16 sati. Dva taoca su ubijena, kao i napadač, posljje upada policije u kafić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana