Lijanović lobira za glasove za najljepšeg političara

V. K.
Lijanović lobira za glasove za najljepšeg političara

Banjaluka - BiH je među rijetkim zemljama u svijetu u kojima se biraju najljepši političari, a nesvakidašnji izbor za "mis" organizovala je neformalna aktivistička mreža mladih "KarAKTer" na društvenoj mreži "Fejsbuk".

U konkurenciji se našlo 16 kandidata, a izbor "mis" političke scene stigao je do četvrtfinala. U njemu će snage odmjeriti lider Narodne stranke "Radom za boljitak" Jerko Ivanović Lijanović i Aleksandra Pandurević iz SDS-a. Od svih takmičara Ivanković Lijanović je jedini takmičenje iskoristio za promociju pa je na svom profilu na "Fejsbuku" pozvao sve da glasanjem za svog favorita odluče ko će otići u polufinale.

- Pozivam vas da klikom na link i komentarom svoj glas date boljem/boljoj i ljepšem/ljepšoj u duelu za najljepšeg političara/političarku u kojem sam se našao u četvrtfinalu sa koleginicom Aleksandrom Pandurević - napisao je Lijanović, koji je i ranije imao nesvakidašnje promotivne kampanje na društvenim mrežama.

Pandurevićeva je prije četvrtfinala "eliminisala" Asima Sarajlića iz SDA, a Ivanković Lijanović bivšeg poslanika SNSD-a Slavka Jovičića Slavuja. U prvom četvrtfinalnom duelu Dušanka Majkić iz SNSD-a je pobijedila doskorašnjeg lidera SDP-a Zlatka Lagumdžiju. Do četvrtfinala su stigli i lideri SBB-a i SDP-a, Fahrudin Radončić i Nermin Nikšić (SDP), te Esed Radeljaš (BOSS) i lider SDA Bakir Izetbegović. Izbor se završava 5. jula, a pobjedniku će titula biti poslata na kućnu adresu u vidu diplome.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana