Трампов Бадњи дан: Твит против непријатеља, играње голфа и вечера са породицом

Агенције
Трампов Бадњи дан: Твит против непријатеља, играње голфа и вечера са породицом

ВАШИНГТОН - Амерички предсједник Доналд Трамп био је вриједан на Бадњи дан - твитовао је против непријатеља, охрабривао је америчке војнике који су у иностранству, играо је голф, разговарао са дјецом коју занима када ће им Деда Мраз доњети поклоне, вечерао је са породицом и присуствовао поноћној миси, наводи агенција АП.

Трамп је започео дан објавама на друштвеној мрежи Тњиттер против медија и замјеника директора америчког Федералног истражног бироа (ФБИ) Ендрјуа Мекејба, кога сматра пристрасним противником.

Трамп је такође провео неколико сати играјући голф у свом приватном клубу у Палм Бичу на Флориди.

Након тога, предсједник и прва дама САД су у оквиру програма америчке војне команде задужене за ваздушну безбједност у САД и Канади, која сваке године прати путовање Деда Мраза, разговарали телефоном са дјецом коју је занимало када ће Деда Мраз посјетити њихове домове.

"Деда Мраз се креће веома брзо. Биће у твојој кући веома касно вечерас када будеш спавао", рекао је Трамп у једном од телефонских разговора.

Трамп је у недјељу захвалио војницима који су далеко од својих породица да би, како је навео, "бранили све породице, слободу и понос" САД.

"Ми смо данас као и свакога дана захвални на вама и вашим породицама", поручио је Трамп америчким војницима који Божић по грегоријанском календару проводе у иностранству.

Трамп је имао породичну вечеру на Бадње вече послије чега је присуствовао поноћној миси у епископалној цркви у Палм Бичу у којој се 2005. године вјенчао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана