Prvo kupanje u znoju pa u moru

R. Mi.
Prvo kupanje u znoju pa u moru

Trebinje - Visoke temperature vazduha, neradni dan i sezona godišnjih odmora juče ujutro su napravili kilometarske kolone na graničnim prelazima prema Crnogorskom i Dubrovačkom primorju.

Na graničnom prelazu Sitnica u Crnoj Gori, na putu Trebinje - Herceg Novi, iz pravca Herceg Novog formirana je kolona do naplatne rampe za putarinu, a ogroman broj automobila čekao je i na ulaz u Crnu Goru. Gužva je bila i na putu Trebinje - Dubrovnik, gdje su putnici čekali prije rampe na prelazu Ivanica u BiH. Prema riječima vozača, čekanja na graničnim prelazima su duža od dva sata.

- Krenuo sam u Herceg Novi koji je od Trebinja udaljen tridesetak kilometara. Čini mi se da se oni koji se žele osvježiti u moru prvo dobro moraju okupati u znoju - rekao je jedan Trebinjac.

U trebinjskoj kancelariji Granične policije BiH navode da se na prelazu Ivanica duže čeka, jer su se granice spojile, pa se vozila ne mogu propuštati.

- Na graničnim prelazima Doljani, Neum jedan, Ivanica i Bijača, na izlazu iz BiH pojačan je promet vozila - saopšteno je iz Auto-moto saveza RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana