Otvorena manifestacija „Mrazograd“

Srna
Otvorena manifestacija „Mrazograd“

Kotor Varoš - Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan otvorio je u Kotor Varošu manifestaciju „Mrazograd“, koja će trajati do 15. januara naredne godine.

„Ovo je prva manifestacija ovakvog karaktera koja označava i početak zimskih događaja u našem gradu, upotpunjenih raznim dešavanjima“, rekao je Sakan Srni nakon sinoćnjeg otvaranja manifestacije.


Direktor Agencije za lokalni ekonomski razvoj opštine Kotor Varoš Predrag Tešić rekao je da će u „Mrazogradu“, osim stalnih sadržaja - ugostiteljskih i zabavnih, biti i upriličeni i progami namijenjeni djeci i mladima.

„Učinili smo da ovo bude mjesec zabave, čarolije i raspoloženja i mjesto dobrog ugođaja i za građane Kotor Varoša i za turiste i vjerujem da će ova manifestacija imati dugu i sigurnu budućnost“, istakao je Tešić.

U zabavnom dijelu programa na otvaranju „Mrazograda“ nastupili su braća Žderić i djevojački ansambl „Žubor“, koji je premijerno izveo pjesmu o Kotor Varošu.

„Mrazograd“, koji se u Kotor Varošu održava prvi put, zajednički organizuju Agencija za lokalni ekonomski razvoj i opština Kotor Varoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana