Kонцертом Рок симфоније настављено Зворничко љето

Срна
Kонцертом Рок симфоније настављено Зворничко љето

Зворник - Концертом бањалучке "Рок симфоније" на градској плажи у Зворнику вечерас је настављена манифестација "Зворничко љето 2015".

Претходно је данас, другог дана манифестације, у Дому омладине одиграна представа "Шмизле" у режији Ђорђа Деурића и извођењу глумаца зворничког Позоришта младих.

Према програму манифестације, сутра ће бити одржан традиционални сусрет представника општина Зворник и Мали Зворник на мосту "Краља Александра Првог Карађорђевића", који преко Дрине повезује ова два града.

Предвиђена је утакмица у малом фудбалу између ветерана фудбалских клубова "Дрина" из Зворника и "Јединство" из Малог Зворника. Утакмица ће бити одиграна у спортској дворани.

У оквиру "Зворничког љета", које ће трајати до 8. августа, биће одржано више музичких, културних, спортских и других садржаја.

У сриједу, 5. августа, неће бити програма у оквиру "Зворничког љета", јер је тај датум у Републици Српској и Србији проглашен даном жалости и сјећања на протјеране и страдале Србе.

Организатор и покровитељ седмодневне манифестације је општина Зворник, а технички реализатори су Дом омладине и Туристичка организација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана