Zimska služba startuje 15. novembra

V. P.
Zimska služba startuje 15. novembra

Banjaluka - Ekipe zimske službe i ove godine počinju sa radom 15. novembra, a po potrebi i ranije.

U Odjeljenju za saobraćaj i puteve potvrdili su da je sve spremno za predstojeće zimske uslove te da je obezbijeđeno dovoljno soli i abrazivnog materijala.

- Preduzeća koja vrše čišćenje snijega u narednoj zimskoj sezoni posjeduju dovoljno vozila i mašina za čišćenje i spremna su za djelovanje - istakli su u ovom odjeljenju.

Za čišćenje snijega u Boriku, Bulevaru, Novoj varoši, na Paprikovcu, Rosuljama, Lazarevu, te centru grada zadužena je "Čistoća". "Eko-euro tim" je zadužen za Adu, Debeljake, Karanovac, Obilićevo, Starčevicu, desnu obalu rijeke Vrbas, dio Vrbanje, Kočićev vijenac, Lauš, Pobrđe, Srpske toplice, Krupu na Vrbasu, Paviće, Rekavice i Stričiće. Za Priječane, Česmu, dio Vrbanje, Drakuliće, Kuljane, Motike, Petrićevac, Šargovac, Zalužane, Dragočaj i Prijakovce zadužena je "Niskogradnja". Za Bistricu, Borkoviće, Bronzani Majdan, Veriće, Gornju Piskavicu, Kmećane, Mišin Han, Piskavicu, Potkozarje, Stratinsku i Šimiće zaduženo je preduzeće "Kozaraputevi". Goleše, Donja Kola, Kola, Saračicu i Čokorska polja održava "Rotor", a Agino Selo, Bočac, Krmine i Ljubačevo firma "Golden kard".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana