Зимска служба стартује 15. новембра

В. П.
Зимска служба стартује 15. новембра

Бањалука - Екипе зимске службе и ове године почињу са радом 15. новембра, а по потреби и раније.

У Одјељењу за саобраћај и путеве потврдили су да је све спремно за предстојеће зимске услове те да је обезбијеђено довољно соли и абразивног материјала.

- Предузећа која врше чишћење снијега у наредној зимској сезони посједују довољно возила и машина за чишћење и спремна су за дјеловање - истакли су у овом одјељењу.

За чишћење снијега у Борику, Булевару, Новој вароши, на Паприковцу, Росуљама, Лазареву, те центру града задужена је "Чистоћа". "Еко-еуро тим" је задужен за Аду, Дебељаке, Карановац, Обилићево, Старчевицу, десну обалу ријеке Врбас, дио Врбање, Кочићев вијенац, Лауш, Побрђе, Српске топлице, Крупу на Врбасу, Павиће, Рекавице и Стричиће. За Пријечане, Чесму, дио Врбање, Дракулиће, Куљане, Мотике, Петрићевац, Шарговац, Залужане, Драгочај и Пријаковце задужена је "Нискоградња". За Бистрицу, Борковиће, Бронзани Мајдан, Вериће, Горњу Пискавицу, Кмећане, Мишин Хан, Пискавицу, Поткозарје, Стратинску и Шимиће задужено је предузеће "Козарапутеви". Голеше, Доња Кола, Кола, Сарачицу и Чокорска поља одржава "Ротор", а Агино Село, Бочац, Крмине и Љубачево фирма "Голден кард".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана