Новогодишње славље од 25 до 100 марака

Јелена Бјелица
Новогодишње славље од 25 до 100 марака

Бањалучани који и ове године најлуђу новогодишњу ноћ одлуче да дочекају у неком од градских кафића, клубова или ресторана мораће да пожуре са резервацијама, јер како тврде организатори, готово сва мјеста су распродата, а цијена провода, у коју су углавном укључени пиће, меза и музика, креће се од 25 до 100 марака.

У једном од највећих бањалучких клубова "Круна" кажу да су резервације почеле прије неколико дана.

- Цијена улазнице за дочек нове године у нашем клубу је 40 КМ за дјевојке, а 50 КМ за мушкарце, у коју је урачуната храна јер ће бити шведски сто, док ће госте забављати бенд који је већ неколико пута свирао у "Круни". Да најлуђу ноћ овдје прославе углавном су заинтересовани наши људи који сада живе у Словенији, Aустрији, док се Бањалучани ипак мање интересују - истакао је менаџер клуба "Круна" Зоран Иванковић и додао да су цијене ниже него прошле године.

У клубу "Aндерграунд" кажу да су резервације почеле и да влада велико интересовање.

- Прослава у нашем клубу коштаће 40 КМ, а у цијену је урачуната меза. Капацитет је око 230 мјеста и то углавном врло брзо све буде резервисано - рекао је менаџер овог клуба Предраг Келечевић и додао да ће посјетиоци имати прилику да уживају у свим жанровима музике, од стране, домаће, па до народне.

Менаџер клуба "Кристал" Aлександар Лакић рекао је да резервација мјеста за дочек нове године код њих почиње у понедјељак.

- Цијена улазнице, у коју је укључено једно пиће и меза, износи 40 марака. Иако је "Кристал" велики клуб и има пуно мјеста, све се врло брзо резервише, па се надамо да ће тако бити и ове године - истакао је Лакић.

У кафићу "Coffe time" кажу да су већ сва мјеста за дочек нове године резервисана.

- Резервација је била 25 марака, а урачунати су пиће и меза. У кафићима је, за разлику од клубова, резервација јефтинија па се врло брзо мјеста резервишу и много је заинтересованих - рекао је власник овог кафића Урош Бошњак.

У хотелу "Босна" истичу да ће ове године дочек бити организован у Кристалној сали.

- Цијена улазница, које заинтересовани већ могу да резервишу, износи 100 марака. У то је укључена богата вечера и преноћиште за госте који нису из Бањалуке - рекао је Илија Басало, шеф ресторана хотела "Босна" и додао да ће госте забављати "Модерато бенд".

И у већини осталих ресторана и кафића понуда је богата, а мјеста све мање, док су цијене стандардне, до 100 марака за провод у најлуђој ноћи.

Има и оних угоститељских објеката који ће тек од идуће седмице почети да продају улазнице за новогодишњу прославу.

Цијене пића

Цијене пића неће се повећавати за најлуђу ноћ ни у једном клубу и кафићу него ће остати исте као и свих других дана - потврдили су угоститељи који ће организовати дочек нове године 31. децембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана