Градоначелник Игор Радојичић о раду Скупштине града: Коалиција функционише, али турбуленције видљиве

В. П.
Градоначелник Игор Радојичић о раду Скупштине града: Коалиција функционише, али турбуленције видљиве

Бањалука - Коалиција на градском нивоу добро функционише, али су турбуленције у градском парламенту врло видљиве и не искључујем могућност цијепања у одборничким клубовима или прелазака у независне одборнике, рекао је то градоначелник Игор Радојичић за интернет страницу Скупштине града.

- У коалицији нисмо имали ситуације у којима смо се непремостиво размимоилазили у мишљењу. Не мора значити да ћемо се око свега слагати у цијелом мандату и мислим да нико нема разлога да буде незадовољан. Опозиција је на старту мандата показивала врло конструктиван приступ. С временом се то промијенило и не знам из ког разлога. Из опозиционих редова долазе неке ствари само да би се било против под сваку цијену - казао је Радојичић.

Радојичић је нагласио да када је у питању пројекат изградње нове топлане  постоје отворена лобирања и несхватања те да таква ситуација загађује унутрашње односе у Скупштини града.  Додао да би коначни приједлог грба града требало да дође пред одборнике на једном од наредна два засједања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана