Gradonačelnik Igor Radojičić o radu Skupštine grada: Koalicija funkcioniše, ali turbulencije vidljive

V. P.
Gradonačelnik Igor Radojičić o radu Skupštine grada: Koalicija funkcioniše, ali turbulencije vidljive

Banjaluka - Koalicija na gradskom nivou dobro funkcioniše, ali su turbulencije u gradskom parlamentu vrlo vidljive i ne isključujem mogućnost cijepanja u odborničkim klubovima ili prelazaka u nezavisne odbornike, rekao je to gradonačelnik Igor Radojičić za internet stranicu Skupštine grada.

- U koaliciji nismo imali situacije u kojima smo se nepremostivo razmimoilazili u mišljenju. Ne mora značiti da ćemo se oko svega slagati u cijelom mandatu i mislim da niko nema razloga da bude nezadovoljan. Opozicija je na startu mandata pokazivala vrlo konstruktivan pristup. S vremenom se to promijenilo i ne znam iz kog razloga. Iz opozicionih redova dolaze neke stvari samo da bi se bilo protiv pod svaku cijenu - kazao je Radojičić.

Radojičić je naglasio da kada je u pitanju projekat izgradnje nove toplane  postoje otvorena lobiranja i neshvatanja te da takva situacija zagađuje unutrašnje odnose u Skupštini grada.  Dodao da bi konačni prijedlog grba grada trebalo da dođe pred odbornike na jednom od naredna dva zasjedanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana