У Рекавицама отворен водовод, те пуштени јавна расвјета и локални пут

Срна
У Рекавицама отворен водовод, те пуштени јавна расвјета и локални пут

Бањалука - У бањалучкој Мјесној заједници Рекавице један данас је отворен водовод, дужине два километра, те пуштена јавна расвјета и асфалтиран пут, дужине око 400 метара.

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић рекао је да је на подручју Рекавица ове године било неколико послова само у области водоснабдијевања, те да су планирана три водовода, а да су два реализована.


"Један је на подручјуу Рекавице-Благојевићи, други Рекавице-Соколовац, а трећи, гдје ће бити поновљен тендер, је Рекавице-Бањице", рекао је Радојичић Срни.

Поред тога, додао је он, на овом подручју је рађено на локалним путним правцима те расвјети тако што је локално становништво истакло своје приоритете и град Бањалука је са партнерима рјешавао најбитнија питања у вези са инфраструктуром.

Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић рекао је Срни да је срећан што је дио тима који је помогао да се у Рекавицама обезбиједи јавна расвјета у дужини од четири километра.

"Људи су пресрећни и треба их задржати на овим просторима, а не да одлазе у градове. Овдје могу да живе задовољно, само им треба обезбиједити инфраструктуру коју град има, а захвалан сам градоначелнику Бањалуке Игору Радојићићу и његовим сарадницима што то и чине", рекао је Шпирић, који је и носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана