Бањалучанин Бранислав Драгољевић љубав живота пронашао у Колумбији

Игор Пилиповић
Бањалучанин Бранислав Драгољевић љубав живота пронашао у Колумбији

Бањалука - Да изрека "љубав не познаје границе" није само фраза, увјерио се и Бранислав Драгољевић (24), који је изабраницу свога срца пронашао у Колумбији. Срце кршног Србина из Бањалуке освојила је Дениз Санчез из Боготе!

- Свему је кумовао "Фејсбук"! Случајни контакт претворио се у велику љубав која је крунисана браком. "Виртуелна" веза путем најпознатије друштвене мреже трајала је годину, а потом сам се запутио у Јужну Америку и сада сам становник Боготе. Ни неколико хиљада километара нису ме спријечиле да пратим своје срце. Срећан сам са Дениз - рекао је у разговору за "Глас Српске" Драгољевић.

Прича да га је Аморова стријела погодила у фебруару 2012. године док је спремао испите.

- Било је три сата ујутро. Досадило ми је да учим па сам пожелио да мало одморим, да на "Фејсбуку" играм билијар. Као противник појавила се дјевојка из Колумбије Дениз Санчез. Помислио сам "хајде да видим шта знају ови Колумбијци, када их представљају као опасне играче и људе". Током игре, уз помоћ интернет преводиоца, послао сам јој неколико порука. Она је прихватила разговор и тако је све почело - рекао је Драгољевић.

Истиче да је након свакодневног дописивања, које је трајало два мјесеца, схватио да му се Дениз свиђа.

- Био сам сигуран да ћу отићи да је видим. Једноставно ми се свидјела као особа и дјевојка. Ништа ме није могло спријечити да не одем у Боготу. Пара нисам имао. Радио сам разне физичке послове да бих скупио 3.000 марака колико ми је требало за пут - прича Драгољевић.

Да прикупи паре и папире за одлазак у Колумбију требала му је година.

- Кренуо сам 20, а већ 21. фебруара 2013. године стигао у Боготу. Дениз ме је чекала. Наш први сусрет никада нећу заборавити! Било нам је довољно свега три мјесеца заједничког живота па да схватимо да смо једно за друго. Вјенчали смо се 10. маја. То ми је најрадоснији дан у животу - казао је Драгољевић.

Истиче да му недостаје породица, пријатељи и фудбал, Бањалука и Република Српска.

- Упркос свему, срећан сам. Овдје у Колумбији, упркос разним предрасудама о земљи наркотика, криминала и убистава, започео сам нови живот. Покренуо сам сопствени бизнис, производњу веша и добро ми за сада иде. Дениз ми је велики ослонац - прича Драгољевић.

Српска снаха Дениз не крије да је заљубљена у мужа.

- Најважније је да се Бранислав и ја волимо - кратко је уз помоћ свог преводиоца за српски језик и животног сапутника поручила Колумбијка.

Драгољевић је на крају још рекао да ће у најскорије вријеме довести супругу да обиђу Бањалуку.

Мислили да је шала

Драгољевић прича да су родбина и пријатељи у почетку мислили да се шали када је рекао да ће у Колумбију.

- Многи су ми се смијали. Мајка ми је говорила да избацим луде идеје из главе, али сам био сигуран у своје намјере. Нисам одустао и све показује да сам био у праву. Када је све добило озбиљан ток, онда су и родбина и пријатељи окренули плочу. Сада им је драго због Дениз и мене - прича Драгољевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана