Vladu Mandića uljepšavaju hirurzi

Agencije
Vladu Mandića uljepšavaju hirurzi

Bivši rukometaš Vlada Mandić, je kako pišu srpski mediji, nedavno korigovao jagodice ubrizgavši u njih hijaluronsku kiselinu!

Poznati srpski plejboj s godinama sve više vodi računa o svom izgledu, kako bi opravdao, ali i zadržao status velikog zavodnika, pa se u posljednje vrijeme očigledno podvrgava i estetskoj hirurgiji. Iako je prije dvije godine Mandić operisao nos tvrdeći da je to uradio iz zdravstvenih razloga, usljed ovakvog zahvata se u znatnoj mjeri i proljepšao!
- Vlada je posetio jednu privatnu kliniku, a onda se, nakon kraćeg razmišljanja, podvrgao korekciji jagodica. Ubrizgao je hijaluron, koji je inače prirodan sastojak kože, tako da se vremenom apsorbuje i prilagođava licu prirodnije nego silikon - otkriva izvor blizak bivšem rukometašu. Vlada je demantovao ove priče, iako se na fotografijama uočava razlika.
- Nisam operisao jagodice. Kad se naspavam, lice mi bude zategnutije, a kad spavam samo nekoliko sati, budem sav natečen, pa se možda zato primećuje razlika. Mislim da mi je rano da radim jagodice, što ne znači da to možda neću uraditi za 15, 20 godina. U svakom slučaju, na tretmane lica idem jednom mesečno, ali to je maksimum - kaže Mandić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana