Kolarov za tetovažu dao 5.000 evra

Agencije
Kolarov za tetovažu dao 5.000 evra

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov poznat je kao ljubitelj tetovaža, a prošle nedjelje uradio je nove. Kako pišu srpski mediji ovaj fudbaler je veliki ljubitelj iscrtavanja svoga tijela pa je najbolja mušterija svoga tatua majstora u koga Kolarov ima veliko povjerenje. Naime to što je nabacio nove tetovaže ne bi ni bilo toliko čudno da ga to zadovoljstvo nije koštalo ni manje ni više nego 5.000 evra!

 

On je na desnoj podlaktici istetovirao likove kćerke i sina, dok su grudi bile rezervisane za datume njihovih rođenja. Fudbaler Mančester Sitija platio je kartu i smještaj svome beogradskom tatu majstoru Damiru, koji ga tetovira već godinama.

Prije likova djece, Kolarov je istetovirao više od deset motiva, pa se pretpostavlja da je jedan od najtetoviranijih fudbalera Premijer lige. Jedan od stereotipa koji se vezuje za fudbalere je da oni vole tetovaže, sudeći po Kolarovu, Bekamu i Materaciju ova teorija se ne bi mogla okarakterisati kao stereotip. Osim tetovaža po kojima su pojedini fudbaleri prepoznatljivi oni pažnju privlače i neobičnim frizurama ali i temperamentom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana