Bursaćeva u vezi sa Mileninim bivšim

Agencije
Bursaćeva u vezi sa Mileninim bivšim

Nije strano da na estradnom nebu koleginice postanu suparnice, a odnedavno Milena Ćeranić i Aleksandra Bursać mogu da se svrstaju u taj koš, i to zbog bivšeg fudbalera Predraga Perišića.

 Naime, kako pišu srpski mediji Ćeranićeva se oko godinu viđala sa poznatim Novosađaninom, a od prije nekoliko mjeseci u njegovom zagrljaju uživa Bursaćeva. Aleksandra i Predrag upoznali su se preko zajedničkog prijatelja i neko vrijeme su se družili, da bi nedavno shvatili da se njihovo prijateljstvo pretvorilo u nešto više.

- Predrag je ostavio Milenu kada je njihova veza dospela u medije. Oni nikada nisu bili u zvaničnoj vezi i njemu je zasmetalo kada je shvatio da svi već znaju za njihovu romansu. Tada je prekinuo čak i kontakt sa njom. Počeo je da se druži s Aleksandrom, redovno su se čuli, provodili vreme zajedno kad god su mogli i rodilo se nešto više od prijateljstva, redovno se sastaju u Beogradu i Novom Sadu, a ona mu prija jer je drugačija od ostalih devojaka sa kojima je bio - ispričao je izvor blizak Perišiću.

- On mi je prijatelj, ali i poslovni saradnik. Sa kim sve njega nisu povezivali - rekla nam je kratko Aleksandra.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana