Željko Raljić oduševio nastupom u emisiji "Nikad nije kasno"

Dejan Jovičić
Željko Raljić oduševio nastupom u emisiji "Nikad nije kasno"

KNEŽEVO - Da istinski muzički talenti uvijek zaslužuju šansu, pa čak i kada zagaze u šestu deceniju života, pokazao je Željko Raljić (53) iz Kneževa, koji je sinoć svojim nastupom oduševio u programu "Nikad nije kasno" i dobio priliku da prođe u drugi krug takmičenja.

Raljić je otpjevao popularni hit Zdravka Čolića "Kao moja mati" i dobio pohvale žirija u kome su se nalazili kompozitor Saša Milošević Mare, pjevač Dženan Lončarević i voditeljka Marija Kilibarda, koji su njegov nastup ocijenili kao izuzetno emotivan i pohvalili njegovu odluku da ovakvu pjesmu otpjeva već u prvom krugu.

Raljić je po zanimanju frizer već više od 20 godina, a muzikom se gotovo uopšte ne bavi, osim kad ponekad zapjeva svojim mušterijama.

Njegov uspjeh u kvalifikacionoj emisiji nije slučajan, jer je vokal gradio još u dječačkim danima, kada je imao vlastiti bend, ali profesionalnu muzičku karijeru nikada nije ostvario.

- Još kao osnovac i srednjoškolac pjevao sam na raznim manifestacijama, a bio sam i član vojnog orkestra. Ni sam ne znam koliko sam puta počinjao ozbiljno da se bavim muzikom. Namjeravao sam da upišem muzičku školu, ali na kraju sam zalutao i upisao saobraćajni smjer. Sve je ostalo na pokušajima, tako da do današnjeg dana ni marku nisam zaradio kao muzičar - rekao je Raljić i dodao da mu je želja bila da se pojavi u nekoj emisiji i pokaže da umije još nešto osim šišanja.

Da je Raljićima muzika zapisana u genima svjedoči i to da je njegova bliska rođaka violinistkinja Jovana Raljić, koja se školuje na austrijskim univerzitetima i iza sebe ima brojne nastupe sa Bečkom filharmonijom i u koncertnim salama širom svijeta.

Kako bi Raljić prošao u drugi krug takmičenja, potrebno je da prikupi veći broj glasova od konkurentkinje Emilije Eme Marković. Glasanje traje do sutra, do 20 časova, putem stranice "Nikad nije kasno" koja se nalazi na sajtu "Grand on­li­ne".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana