Srpski biciklistički asovi sutra u Banjaluci

G.S.
Srpski biciklistički asovi sutra u Banjaluci

BANjALUKA - Generalni sekretar Biciklističkog saveza Srbije Saša Gajičić i nekadašnji olimpijac Ivan Stević sutra dolaze u radnu posjetu u Republiku Srpsku, povodom prestižnih događaja “UCI Svjetsko prvenstvo GranFondo”, “Trka kroz Srbiju” i trka “Beograd-Banjaluka”, koja će biti održana u aprilu.

Stević, sportski direktor Svjetskog prvenstva i nekadašnji amaterski svjetski prvak, i Gajičić, sportski direktor trka “Kroz Srbiju” i “Beograd-Banjaluka”, ali i najbolji srpski biciklista svih vremena, sastaće se sa direktorom Biciklističkog saveza Republike Srpske Vladimirom Kuvaljom, kako bi razgovarali o organizaciji ovih događaja, saopšteno je iz Biciklističkog saveza Republike Srpske.

Kuvalja je istakao da mu je izuzetna čast što jedni od najboljih srpskih biciklista svih vremena i priznata imena u svijetu biciklizma, Gajičić i Stević, dolaze u Republiku Srpsku.

“Biće ovo prilika da razgovaramo o organizaciji predstojećih takmičenja, ali i o zajedničkim projektima biciklističkih saveza Srbije i Republike Srpske”, rekao je Kuvalja.

Iz Biciklističkog saveza Republike Srpske ističu zahvalnost Biciklističkom savezu Srbije, na čelu sa Brankom Banovićem, za podršku i uloženi trud da odlična saradnja, iz godine u godinu, bude i bolja.

Kuvalja, Stević i Gajičić će u ponedjeljak, 22. februara, posjetiti i Gradišku, gdje bi trebalo da razgovaraju sa gradonačelnikom Zoranom Adžićem o trci “Beograd-Banjaluka” i mogućnosti da ovaj grad bude startno mjesto posljednje etape.

Iz Biciklističkog saveza navode da je za ponedjeljak, 22. februar, planiran i zajednički sastanak sa ministrom porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonjom Davidović.

Ovaj sastanak je ocijenjen kao bitan, a biće i prilika da organizatori velikih trka zahvale Davidovićevoj i Ministarstvu za podršku trkama koje su proglašene za manifestacije od značaja za Srbiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana