Radnik poražen od Gradine: Traže pojačanja u ofanzivnom dijelu

D. D.
Radnik poražen od Gradine: Traže pojačanja u ofanzivnom dijelu

BIJELjINA - Fudbaleri Radnika doživjeli su prvi poraz u pripremnom periodu. Gradina je savladala ekipu trenera Velibora Đurića 2:0, ali ovaj poraz nije poremetio planove stručnog štaba.

Radnik je u prvoj pripremnoj utakmici savladao Zvijezdu 09, a imaće još dvije provjere do utakmice u Kupu BiH, kada gostuje kod Čelika u Zenici (nedjelja, 19. februar, 18 časova).

Trener Velibor Đurić ističe da je zadovoljan zalaganjem, a da će ekipa uskoro da bude kompletirana.

- Gradina nam je bila protivnik po mjeri posebno u ovoj fazi priprema. Uprkos porazu zadovoljan sam zalaganjem i kako smo djelovali u pojedinim dijelovima meča. Ekipa je doživjela promjene i treba nam vremena da se uigramo. Sigurno je da još nismo kompletirali igrački kadar za nastavak sezone i da ćemo potražiti još dva pojačanja u ofanzivnom dijelu tima. Otišla su nam sedmorica fudbalera, došla su četvorica i nadam se da ćemo brzo kompletirati ekipu - istakao je trener bijeljinskog tima. Radnik je u potrazi za još jednim ofanzivnim vezistom i krilom.

Đurić je na ovom meču šansu dao i mladim fudbalerima iz omladinske selekcije Radnika. Tako su debitantske nastupe zabilježili Mićo Jevtić (2005. godište), Muhamed Medinić (2006) i Đorđe Savičić (2006).

Narednu provjeru ekipa Radnika imaće u nedjelju kada će odmjeriti snage s Drinom Zvornik, zatim će joj 11. februara rival biti Gornji Rahić. Nakon toga slijedi meč Kupa BiH protiv Čelika u Zenici.

Generalnu probu za nastavak fudbalskog prvenstva Republike Srpske Radnik će imati 25. februara kada će igrati protiv Alfa Modriče.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana