Радник поражен од Градине: Траже појачања у офанзивном дијелу

Д. Д.
Радник поражен од Градине: Траже појачања у офанзивном дијелу

БИЈЕЉИНА - Фудбалери Радника доживјели су први пораз у припремном периоду. Градина је савладала екипу тренера Велибора Ђурића 2:0, али овај пораз није пореметио планове стручног штаба.

Радник је у првој припремној утакмици савладао Звијезду 09, а имаће још двије провјере до утакмице у Купу БиХ, када гостује код Челика у Зеници (недјеља, 19. фебруар, 18 часова).

Тренер Велибор Ђурић истиче да је задовољан залагањем, а да ће екипа ускоро да буде комплетирана.

- Градина нам је била противник по мјери посебно у овој фази припрема. Упркос поразу задовољан сам залагањем и како смо дјеловали у појединим дијеловима меча. Екипа је доживјела промјене и треба нам времена да се уиграмо. Сигурно је да још нисмо комплетирали играчки кадар за наставак сезоне и да ћемо потражити још два појачања у офанзивном дијелу тима. Отишла су нам седморица фудбалера, дошла су четворица и надам се да ћемо брзо комплетирати екипу - истакао је тренер бијељинског тима. Радник је у потрази за још једним офанзивним везистом и крилом.

Ђурић је на овом мечу шансу дао и младим фудбалерима из омладинске селекције Радника. Тако су дебитантске наступе забиљежили Мићо Јевтић (2005. годиште), Мухамед Мединић (2006) и Ђорђе Савичић (2006).

Наредну провјеру екипа Радника имаће у недјељу када ће одмјерити снаге с Дрином Зворник, затим ће јој 11. фебруара ривал бити Горњи Рахић. Након тога слиједи меч Купа БиХ против Челика у Зеници.

Генералну пробу за наставак фудбалског првенства Републике Српске Радник ће имати 25. фебруара када ће играти против Алфа Модриче.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана