Likvidirali tri muškarca zbog guma, pa ih bacili u bunar!

GS
Likvidirali tri muškarca zbog guma, pa ih bacili u bunar!

Identifikovana su tri surfera čija su beživotna tijela izvučena iz bunara u gradu Santo Tomas na sjeverozapadu Baja Kalifornije.

Potvrđena je sumnja da je riječ o nestalim mladićima - Džejku (30) i Kalumu Robinsonu (33) i Amerikancu Džeku Karteru Roudu (30).

Braća Robinson i njihov prijatelj Karter Roud nestali su 27. aprila 2024. godine, a u Meksiko su došli da surfuju i dobro se provedu.

Prije Meksika prijatelji su boravili u Kaliforniji. Događaje sa putovanja vrijedno su bilježili na društvenim mrežama, uključujući i posljednje trenutke prije nego što im se gubi svaki trag.

Najnovija fotografija objavljena na Kalumovom Instagramu prikazuje grupu koja stiže do plaže San Migel u Ensenadi prije nego što su nestali sa radara. Na slici je njihov bijeli Ševrolet kamionet snimljen na plaži Rosarito. Isti kamionet je kasnije pronađen zapaljen u oblasti Santo Tomasa.

Glavni državni tužilac Marija Elena Andrade Ramirez rekla je da su osumnjičeni počinioci prošli pored njihovog kampa, vidjeli njihove šatore i kamionet. Vidjevši vozilo, došli su na ideju da im ukradu gume.

"Mora da su pružili otpor“, rekla je ona o žrtvama. "Lopovi su ih upucali i ubili", dodala je.

Ubice su zatim otišle na „mjesto do kojeg je izuzetno teško doći“ i bacile tijela trojice muškaraca u bunar. Ona je rekla da istražitelji ne isključuju mogućnost da su isti osumnjičeni ranije bacili četvrto tijelo koje je pronađeno u bunaru i nije povezano sa ovim slučajem.

Zbog povezanosti sa njihovim nestankom, policija je saslušala jednu ženu i dva muškarca. Identifikovali su jednog osumnjičenog za ubistvo po imenu Hesus Gerardo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana