Vrata glume u Art klubu otvara Danka Žugić

A. M.
Vrata glume u Art klubu otvara Danka Žugić

Banjaluka - Art klub "Prostor", smješten u stanu u Kordunaškoj 22 na čijim vratima stoji prezime Umjetnost, novu sezonu počinje kvalitetnim sadržajima i različitim umjetničkim radionicama.

Već sutra od 18 časova među zidovima ovog prostora u službi stvaralaštva počinje "Glumačka terapija", koju će voditi glumica Danka Žugić, dva puta sedmično u trajanju od 90 minuta.

- "Glumačka terapija" obuhvata rad sa grupom od deset polaznika koji imaju želju da svoju misao i emociju iskažu i kanalima kroz glumačke vežbe oslobađanja. Kroz vježbe mašte, pokreta i glume ispričaćemo istinu, a istina i iskrenost su ono najdragocjenije na sceni. Svi koji budu željeli da pogledaju kakve je plodove dao ovaj proces, moći će to da vide u završnom performansu - objasnila je Žugićeva.

Samo dan kasnije one zainteresovane za ispoljavanje misli na papir, kroz proces kreativnog pisanja, upoznavanje sa dobrim i lošim primjerima, provešće Brankica Raković.

- Razgovaraćemo o naslovima, tehnikama promocije, a potrudiću se da dovedem i kolege goste koji će prenijeti svoja iskustva. Pisaćemo mnogo, kreativno i u dobrom raspoloženju. Radionica će trajati mjesec, dva puta sedmično, takođe od 18 časova - najavila je Rakovićeva.

Po završetku ovih, slijede radionice fotografije, stripa i ilustracije, slikarstva i bodi arta o kojima će ekipa iz Art kluba "Prostor" na vrijeme dati više informacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana