Sutra počinju Dani pozorišta u Bratuncu

Srna
Sutra počinju Dani pozorišta u Bratuncu

Bratunac - Kabareom "Ja pjevam svoj bluz" Gorana Sultanovića u Bratuncu će sutra početi kulturna manifestacija "Dani pozorišta" koja će trajati do 15. aprila.

Kabare će biti izveden u 19.00 časova u Domu kulture, koji je organizator ove manifestacije.

Prema riječima direktora Doma kulture Radovana Petkovića, ovaj kulturni program je poklon bratunačkoj publici, odnosno ljubiteljima pozorišne umjetnosti i ulaz za svih šest predstava, koliko će biti izvedeno, biće besplatan.

"Zahvaljujući pozitivnom poslovanju u prošloj godini i uz pomoć sponzora obezbijedili smo sredstva i odlučili da organizujemo žDane pozorištaž da bi tako obagatili kulturnu ponudu i sadržaje u ovom mjestu", izjavio je Petković Srni.

U utorak, 11. aprila, u 20.00 časova Pozorište mladih iz Zvornika izvešće predstavu "Ožalošćena porodica", dok će se glumci-amateri Ljubovijskog dramskog pozorišta predstaviti u srijedu predstavom "Gorčilo, jesi li to doš'o da me vidiš".

U drugoj polovini sedmice, u četvrtak u 20.00 časova, nastupiće Pozorište "Maslačak" iz Bijeljine koje će izvesti predstavu "Kafina, cura fina", a u petak, 14. aprila, Ninoslav Ćulum će izvesti monodramu "Petar Pepo Bandić", dok će se na zatvaranju manifestacije, u subotu, 15. aprila, bratunačkoj publici predstaviti glumci ovdašnjeg Amaterskog pozorišta "Milica Topalović" predstavom "Pozdravi nekog".

Prva i poslednja predstava u okviru ovog programa počeće u 19.00 časova, a početak ostale četiri predviđen je za 20.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Preminuo pisac Pol Oster
Preminuo pisac Pol Oster
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana