Više od 1.000 lovaca u hajci na vuka

A. S.
Više od 1.000 lovaca u hajci na vuka

Lovačko udruženje "Zmijanje" održaće 23. februara 11. tradicionalnu lovačko-turističku manifestaciju "Dani vuka Čemernica 2019.", koja je prošle godina okupila više 1.000 lovaca iz cijele BiH, zemalja regiona, te Austrije i Njemačke.

Predsjednik Lovačkog saveza RS Savo Minić rekao je da je ova manifestacija među najvećim ove vrste u Republici Srpskoj i BiH.

- Kao i ranijih godina, Lovački savez je i ove godine pokrovitelj manifestacije. Ove godine očekujemo još veći broj posjetilaca nego prošle - istakao je Minić.

Predsjednik Skupštine Lovačkog udruženja "Zmijanje" Borislav Bojanić rekao je da sve učesnike, pored lova na vukove, očekuje bogat sadržaj.

- Pored lova, ova manifestacija je nadaleko poznata po dobrom druženju i zabavi za sve lovce. Sve učesnike očekuje ručak, tombola, zabavne igrice, kao i kulturno-umjetnički sadržaji - rekao je Minić.

Okupljanje je zakazano u osam časova na zbornom mjestu u Aginom Selu, nadomak Banjaluke, a organizatori sve zainteresovane pozivaju da im se pridruže i osjete čari lova i dobre zabave. Kotizacija za ovaj događaj iznosi deset maraka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana