U prodaji kalendar inspirisan reprezentacijom Srbije

Glas Srpske
U prodaji kalendar inspirisan reprezentacijom Srbije

Armiju navijača Srbije, koji sa nestrpljenjem iščekuju početak Mundijala, „Glas Srpske“ obradovao je kalendarom u kojem su u glavnim ulogama „orlovi“ i njihov trijumfalni put do Rusije.

Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji biće najveći sportski događaj iduće godine, a posebno interesantan će biti navijačima Srbije, čija će reprezentacija nastupiti na planetarnoj smotri fudbala nakon osam godina. „Orlovi“ su uspješno okončali kvalifikacije kao prvi u grupi ispred Republike Irske, Velsa, Austrije, Gruzije i Moldavije.

Tim povodom „Glas Srpske“ je štampao zidne kalendare za iduću godinu na kojima se nalaze fotografije reprezentativaca i članova stručnog štaba, koji su ostvarili veliki uspjeh plasmanom na Mundijal.

Fotografije kapitena Branislava Ivanovića, svemogućeg Nemanje Matića, fenomenalnog napadača Aleksandra Mitrovića, mađioničara Dušana Tadića, nesavladivog Vladimira Stojkovića i sve do junaka trijumfa u posljednjoj utakmici Aleksandra Prijovića našle su se u ovom jedinstvenom izdanju koje je već pušteno u prodaju.

Kalendar je moguće kupiti na mnogobrojnim kioscima „Minutice“, „Lafke“ i „Rive“ i prodajnim objektima tržnih centara „Tropik“, „Moj market“ i „Kort marketi“. Kalendar je moguće naručiti i putem telefona 051/331-848 i 051/331-884.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana