У продаји календар инспирисан репрезентацијом Србије

Глас Српске
У продаји календар инспирисан репрезентацијом Србије

Армију навијача Србије, који са нестрпљењем ишчекују почетак Мундијала, „Глас Српске“ обрадовао је календаром у којем су у главним улогама „орлови“ и њихов тријумфални пут до Русије.

Свјетско фудбалско првенство у Русији биће највећи спортски догађај идуће године, а посебно интересантан ће бити навијачима Србије, чија ће репрезентација наступити на планетарној смотри фудбала након осам година. „Орлови“ су успјешно окончали квалификације као први у групи испред Републике Ирске, Велса, Аустрије, Грузије и Молдавије.

Тим поводом „Глас Српске“ је штампао зидне календаре за идућу годину на којима се налазе фотографије репрезентативаца и чланова стручног штаба, који су остварили велики успјех пласманом на Мундијал.

Фотографије капитена Бранислава Ивановића, свемогућег Немање Матића, феноменалног нападача Александра Митровића, мађионичара Душана Тадића, несавладивог Владимира Стојковића и све до јунака тријумфа у посљедњој утакмици Александра Пријовића нашле су се у овом јединственом издању које је већ пуштено у продају.

Календар је могуће купити на многобројним киосцима „Минутице“, „Лафке“ и „Риве“ и продајним објектима тржних центара „Тропик“, „Мој маркет“ и „Корт маркети“. Календар је могуће наручити и путем телефона 051/331-848 и 051/331-884.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана