Subota i nedjelja od 16.15 časova, samo na UNA TV: Ekskluzivno - ispovijest glumice Anite Mančić u emisiji “Una, due, tre”

UNA TV
Subota i nedjelja od 16.15 časova, samo na UNA TV: Ekskluzivno - ispovijest glumice Anite Mančić u emisiji “Una, due, tre”

Ove subote u 16.15 časova u popularnoj emisiji “Una, due, tre” domaćica Anja Mit ugostiće glumce Ivana Mihailovića i Vaju Dujović, na “Moje mjesto” vodi nas gumac Milan Bosiljčić, u “Vašaru” ćemo se, između ostalog, osvrnuti i na promociju albuma Jelene Karleuše, dok nas u “Top priči” čeka reper i glumac Mihailo Veruović Vojaž koji, bez zadrške, priča o želji da kao mlad postane otac i sve o svojoj emotivnoj vezi.

U nedjelju, 24. septembra, u “Una due tre” i “Top priči” možete gledati ekskluzivnu ispovijest glumice Anite Mančić o razvodu, borbi za potomstvo i o tome zašto je u jednom trenutku napustila glumu. 

Anji Mit u goste dolaze voditelji “Podneva” - Dejana Rosuljaš i Mersad Sijarić, koji će u studiju raspravljati da li su zvijezde bile bahatije nekada ili sada.

“Mezeting” donosi mnogo muzike i muzički kviz u kojem se nadmeću Nikolina Kovač i Monika Ivkić, a kao i svakog vikenda lijepa Anja će kroz svoje rubrike “Glam ili blam” i “Guiltdž pleasure”, gledaocima prirediti dobre imitacije. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana