Субота и недјеља од 16.15 часова, само на УНА ТВ: Ексклузивно - исповијест глумице Аните Манчић у емисији “Уна, дуе, тре”

УНА ТВ
Субота и недјеља од 16.15 часова, само на УНА ТВ: Ексклузивно - исповијест глумице Аните Манчић у емисији “Уна, дуе, тре”

Ове суботе у 16.15 часова у популарној емисији “Уна, дуе, тре” домаћица Ања Мит угостиће глумце Ивана Михаиловића и Вају Дујовић, на “Моје мјесто” води нас гумац Милан Босиљчић, у “Вашару” ћемо се, између осталог, осврнути и на промоцију албума Јелене Карлеуше, док нас у “Топ причи” чека репер и глумац Михаило Веруовић Војаж који, без задршке, прича о жељи да као млад постане отац и све о својој емотивној вези.

У недјељу, 24. септембра, у “Уна дуе тре” и “Топ причи” можете гледати ексклузивну исповијест глумице Аните Манчић о разводу, борби за потомство и о томе зашто је у једном тренутку напустила глуму. 

Ањи Мит у госте долазе водитељи “Поднева” - Дејана Росуљаш и Мерсад Сијарић, који ће у студију расправљати да ли су звијезде биле бахатије некада или сада.

“Мезетинг” доноси много музике и музички квиз у којем се надмећу Николина Ковач и Моника Ивкић, а као и сваког викенда лијепа Ања ће кроз своје рубрике “Глам или блам” и “Гуилтџ плеасуре”, гледаоцима приредити добре имитације. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана