Slada Ivelić reizabrana za predsjednika Notarske komore Srpske

Srna
Foto: S. Pašalić

BANjALUKA- Slada Ivelić ponovo je izabrana za predsjednika Notarske komore Republike Srpske, saopšteno je iz ove komore. U saopštenju je navedeno da je Ivelićeva, kojoj je ovo drugi mandat na mjestu predsjednika Komore, reizabrana za ovu funkciju na 22. redovnoj sjednici Skupštine Notarske komore Republike Srpske, koja je održana u Banjaluci u subotu, 24. oktobra.

Ivelićeva je izjavila da joj je velika čast što su je kolege ponovo izabrale za predsjednika Komore, ali i da ta podrška sa sobom nosi i veliku odgovornost.

"Notarijat Republike Srpske u narednom periodu očekuju brojni izazovi, poput nošenja sa problemima koje je izazvao virus korona, daljeg rada na jačanju pravne sigurnosti i zaštiti slabijih i neukih stranaka, učešća u pripremama novog Zakona o notarima, digitalizacije rada notara i notarskih kancelarija i povezivanja notarskih kancelarija sa javnim registrima, rješavanja pitanja novog sjedišta Notarske komore i druga značajna pitanja za rad ove tako važne javne službe u Republici Srpskoj", rekla je Ivelićeva.

Na redovnoj sjednici Skupštine Notarske komore Republike Srpske, osim predsjednika Komore, izabrana su i druga radna tijela neophodna za funkcionisanje Notarske komore Republike Srpske.

"Novi predsjednik Upravnog odbora Notarske komore je Samojko Đorda, notar sa službenim sjedištem u Istočnom Sarajevu", navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana