Слада Ивелић реизабрана за предсједника Нотарске коморе Српске

Срна
Foto: С. Пашалић

БАЊАЛУКА- Слада Ивелић поново је изабрана за предсједника Нотарске коморе Републике Српске, саопштено је из ове коморе. У саопштењу је наведено да је Ивелићева, којој је ово други мандат на мјесту предсједника Коморе, реизабрана за ову функцију на 22. редовној сједници Скупштине Нотарске коморе Републике Српске, која је одржана у Бањалуци у суботу, 24. октобра.

Ивелићева је изјавила да јој је велика част што су је колеге поново изабрале за предсједника Коморе, али и да та подршка са собом носи и велику одговорност.

"Нотаријат Републике Српске у наредном периоду очекују бројни изазови, попут ношења са проблемима које је изазвао вирус корона, даљег рада на јачању правне сигурности и заштити слабијих и неуких странака, учешћа у припремама новог Закона о нотарима, дигитализације рада нотара и нотарских канцеларија и повезивања нотарских канцеларија са јавним регистрима, рјешавања питања новог сједишта Нотарске коморе и друга значајна питања за рад ове тако важне јавне службе у Републици Српској", рекла је Ивелићева.

На редовној сједници Скупштине Нотарске коморе Републике Српске, осим предсједника Коморе, изабрана су и друга радна тијела неопходна за функционисање Нотарске коморе Републике Српске.

"Нови предсједник Управног одбора Нотарске коморе је Самојко Ђорда, нотар са службеним сједиштем у Источном Сарајеву", наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана