Šampionskim peharom i medaljama pozlaćeno ulje

A. J. R.
Šampionskim peharom i medaljama pozlaćeno ulje

Novi Sad - Suncokretovo ulje “bimal” na nedavno održanom Novosadskom sajmu nagrađeno je šampionskim peharom za visok kvalitet proizvoda i sa pet zlatnih medalja, od kojih je jedna velika zlatna.

- Suncokretovo ulje “bimal” već godinama dobija potvrde za visoki kvalitet, a za ove nagrade su, prije svega, zaslužni naši zaposleni koji svojim radom čine da naše ulje bude konstantni lider u kvalitetu jestivih ulja - rekla je direktorica korporativnih komunikacija “Studen holdinga”, u čijem sastavu posluje i kompanija “Bimal”, Nataša Pucar.

Ona je istakla da se njihova fabrika za proizvodnju jestivog ulja u Brčkom svrstava u red modernih uljara.

- U potpunosti smo osavremenili proizvodnu tehniku, ali ipak zadržali tradiciju da iza svake boce našeg ulja stoji ime i prezime kolega koji su učestvovali u proizvodnji, od prijema sjemena do proizvoda za krajnjeg potrošača - rekla je Pucareva.

Kompanija “Bimal” implementirala je sistem kvaliteta u skladu sa međunarodnim standardima ISO 9001:2015, HACCP, International Food Standard (IFS) i ISCC, a dokumentujući i sertifikujući “Kosher” i “Halal” sertifikate potpuno se prilagodila potrebama tržišta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana