Шампионским пехаром и медаљама позлаћено уље

А. Ј. Р.
Шампионским пехаром и медаљама позлаћено уље

Нови Сад - Сунцокретово уље “бимал” на недавно одржаном Новосадском сајму награђено је шампионским пехаром за висок квалитет производа и са пет златних медаља, од којих је једна велика златна.

- Сунцокретово уље “бимал” већ годинама добија потврде за високи квалитет, а за ове награде су, прије свега, заслужни наши запослени који својим радом чине да наше уље буде константни лидер у квалитету јестивих уља - рекла је директорица корпоративних комуникација “Студен холдинга”, у чијем саставу послује и компанија “Бимал”, Наташа Пуцар.

Она је истакла да се њихова фабрика за производњу јестивог уља у Брчком сврстава у ред модерних уљара.

- У потпуности смо осавременили производну технику, али ипак задржали традицију да иза сваке боце нашег уља стоји име и презиме колега који су учествовали у производњи, од пријема сјемена до производа за крајњег потрошача - рекла је Пуцарева.

Компанија “Бимал” имплементирала је систем квалитета у складу са међународним стандардима ISO 9001:2015, HACCP, International Food Standard (IFS) и ISCC, а документујући и сертификујући “Kosher” и “Халал” сертификате потпуно се прилагодила потребама тржишта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана