Nova Banka i Mastercard na tržište donose e-novčanik

PR
Nova Banka i Mastercard na tržište donose e-novčanik

Prateći savremene tehnološke trendove i zahtjeve klijenata, Nova banka je ove godine ponudila klijentima uslugu mobilnog i digitalnog bankarstva Smart Nova za fizička i pravna lica i omogućila im da bez dolaska u poslovnicu banke imaju pristup svim svojim računima, kao i proizvodima koje koriste kod Nove banke u bilo koje vrijeme.

Nastavak ulaganja u inovativna rješenja je implementacija nove funkcionalnosti u okviru Smart Nova apilakacije, pod nazivom e-Novčanik, koja omogućava beskontaktna plaćanja mobilnim telefonom sa android operativim sistemom. Mobilni novčanik je sadašnjost modernog bankarstva, jer nudi brzinu, praktičnost i sigurnost za klijente. Mobilni novčanik kao dio aplikacije na  mobilnom telefonu nikada nije izvan kontrole korisnika, tako da u svakom momentu klijent zna da ima sigurno, pouzdano i funkcionalno rješenje u svojim rukama.

Za korišćenje usluge e-Novčanik potrebno je da klijent preuzme Smart Nova aplikaciju, ukoliko to već nije učinio, a potom uz nekoliko klikova izvrši digitalizaciju svoje Mastercard® kartice u okviru e-Novčanika i ušao je u svijet neograničenih plaćanja. Sam proces potvrđen je najvišim standardima sigurnosti i bezbjednosti koje propisuje Mastercard kao globalna tehnološka kompanija u oblasti platne industrije. Sva plaćanja od 60,00 KM su omogućena bez otključavanja telefona, dok za plaćanja u iznosu većem od 60,00 KM klijent treba da otključa telefon, bez pokretanja aplikacije.

Ponosni smo što smo u 2021. godinu napravili veliki iskorak u digitalizaciji naših usluga jer uvijek tragamo za najjefikasnijim rješenjima koji će na optimalan način zadovoljiti potrebe naših klijenata. Korišćenjem usluge e-Novčanik klijenti više ne moraju razmišljati da li imaju karticu ili gotovinu, dovoljno je da prislone telefon na POS terminal i račun je plaćen. Želeći nagraditi povjerenje koje su nam ukazali naši klijenti, a povodom 22. rođendana Banke kreirali smo kampanju pod nazivom „e-Novčanik - Jedini novčanik koji vraća novac". Za prvih 1.000 korisnika koji naprave mnimalno tri transakcije e-Novčanikom, bez obzira na njihov iznos, Banka vrši povrat u iznosu od 30,00 KM. e-Novčanik nije kraj digitalnih rješenja. Već početkom sljedeće godine, Banka će klijentima ponuditi nešto novo, u ovoj oblasti, čime će se definitivno promovisati kao lider u oblasti digitalnih usluga" – poručio je Stefan Pajić, rukovodilac Samostalnog odjeljenja za korporativne komunikacije.

Amir Trokić, Direktor za poslovni razvoj i Account manager za tržište BiH u kompaniji Mastercard ovom prilikom je izjavio:  „Uvijek nam je drago biti dio pozitivnih dešavanja u platnoj industriji a posebno nam je zadovoljstvo da zajedno sa našim partnerom Novom Bankom možemo korisnicima ponuditi uslugu e-Novčanika, kao i benefite za korištenje istog. Dijelimo isti cilj – besprijekorno korisničko iskustvo, te praćenjem digitanih trendova kojima želimo korisnicima olakšati svakodnevne obaveze pružanjem jednostavnih, brzih i praktičnih metoda plaćanja. Sasvim je logično da mobilni telefoni postaju prvi saveznik u procesu plaćanja, a svaki novi mobilni novčanik je znak da BiH tržište ide u korak sa globalnim digitalnim trendovima. Kroz Mastercard tehnologije, inovacije i beskompromisne sigurnosne elemenate nastojimo uvijek biti korak ispred, te korisnicima ponuditi bezbijedna i funkcionalna rješenja što mobilni novčanik zasigurno jeste. Mastercard sigurnosna tehnologija osigurava da korisnici budu bezbrižni bilo da plaćanja obavljaju putem online aplikacija ili u fizičkom okruženju."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana