Нова Банка и Mastercard на тржиште доносе е-новчаник

PR
Нова Банка и Mastercard на тржиште доносе е-новчаник

Пратећи савремене технолошке трендове и захтјеве клијената, Нова банка је ове године понудила клијентима услугу мобилног и дигиталног банкарства Смарт Нова за физичка и правна лица и омогућила им да без доласка у пословницу банке имају приступ свим својим рачунима, као и производима које користе код Нове банке у било које вријеме.

Наставак улагања у иновативна рјешења је имплементација нове функционалности у оквиру Смарт Нова апилакације, под називом е-Новчаник, која омогућава бесконтактна плаћања мобилним телефоном са андроид оперативим системом. Мобилни новчаник је садашњост модерног банкарства, јер нуди брзину, практичност и сигурност за клијенте. Мобилни новчаник као дио апликације на  мобилном телефону никада није изван контроле корисника, тако да у сваком моменту клијент зна да има сигурно, поуздано и функционално рјешење у својим рукама.

За коришћење услуге е-Новчаник потребно је да клијент преузме Смарт Нова апликацију, уколико то већ није учинио, а потом уз неколико кликова изврши дигитализацију своје Mastercard® картице у оквиру е-Новчаника и ушао је у свијет неограничених плаћања. Сам процес потврђен је највишим стандардима сигурности и безбједности које прописује Mastercard као глобална технолошка компанија у области платне индустрије. Сва плаћања од 60,00 КМ су омогућена без откључавања телефона, док за плаћања у износу већем од 60,00 КМ клијент треба да откључа телефон, без покретања апликације.

Поносни смо што смо у 2021. годину направили велики искорак у дигитализацији наших услуга јер увијек трагамо за најјефикаснијим рјешењима који ће на оптималан начин задовољити потребе наших клијената. Коришћењем услуге е-Новчаник клијенти више не морају размишљати да ли имају картицу или готовину, довољно је да прислоне телефон на ПОС терминал и рачун је плаћен. Желећи наградити повјерење које су нам указали наши клијенти, а поводом 22. рођендана Банке креирали смо кампању под називом „е-Новчаник - Једини новчаник који враћа новац". За првих 1.000 корисника који направе мнимално три трансакције е-Новчаником, без обзира на њихов износ, Банка врши поврат у износу од 30,00 КМ. е-Новчаник није крај дигиталних рјешења. Већ почетком сљедеће године, Банка ће клијентима понудити нешто ново, у овој области, чиме ће се дефинитивно промовисати као лидер у области дигиталних услуга" – поручио је Стефан Пајић, руководилац Самосталног одјељења за корпоративне комуникације.

Амир Трокић, Директор за пословни развој и Account manager за тржиште БиХ у компанији Mastercard овом приликом је изјавио:  „Увијек нам је драго бити дио позитивних дешавања у платној индустрији а посебно нам је задовољство да заједно са нашим партнером Новом Банком можемо корисницима понудити услугу е-Новчаника, као и бенефите за кориштење истог. Дијелимо исти циљ – беспријекорно корисничко искуство, те праћењем дигитаних трендова којима желимо корисницима олакшати свакодневне обавезе пружањем једноставних, брзих и практичних метода плаћања. Сасвим је логично да мобилни телефони постају први савезник у процесу плаћања, а сваки нови мобилни новчаник је знак да БиХ тржиште иде у корак са глобалним дигиталним трендовима. Кроз Mastercard технологије, иновације и бескомпромисне сигурносне елеменате настојимо увијек бити корак испред, те корисницима понудити безбиједна и функционална рјешења што мобилни новчаник засигурно јесте. Mastercard сигурносна технологија осигурава да корисници буду безбрижни било да плаћања обављају путем онлине апликација или у физичком окружењу."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана