"M:tel": Plaćanje računa direktno i bez provizije na www.mtel.ba

GS
"M:tel": Plaćanje računa direktno i bez provizije na www.mtel.ba

BANjALUKA- Svi korisnici paketa usluga kompanije "M:tel" mjesečne račune mogu izmiriti "viza", "masterkard" ili "maestro" platnim karticama bilo koje domaće ili inostrane banke i bez provizije, saopšteno je iz ove kompanije.

Plaćanje računa se može izvršiti uz korištenje zvaničnog internet sajta "M:tela" (www.mtel.ba) i u tri jednostavna koraka.

- Izaberite uslugu koju želite platiti i unesite podatke koje možete pronaći na svom računu. Ikonica „i“ daće vam dodatnu pomoć oko tih podataka. Nakon unosa podataka, klikom na dugme „nastavi dalje“ sistem provjerava upisane podatke, nakon čega se otvara stranica pregleda računa sa iznosom i datumom izdavanja - pojasnili su iz "M:tela".

Iz ove kompanije dalje navode da korisnici klikom na dugme "plati račun" otvaraju stranicu banke za plaćanje.

- Stranica je osigurana najvišim bezbjednosnim standardima, a jedini preduslov je da je sa karticom moguće plaćati onlajn. Nakon što izvršite plaćanje, na kontakt mejl stići će vam potvrda o uspješnom plaćanju. Kada je račun plaćen, sistem to prepoznaje i plaćanje istog računa više nije moguće - navode iz "M:tela".

Iz ove kompanije poručuju korisnicima da onlajn plaćanjem sopstvenih ili računa svojih bližnjih mogu biti dodatno odgovorni u vremenu vanrednih okolnosti, usljed pojave virusa korona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana