"M:tel": Плаћање рачуна директно и без провизије на www.mtel.ba

ГС
"M:tel": Плаћање рачуна директно и без провизије на www.mtel.ba

БАЊАЛУКА- Сви корисници пакета услуга компаније "M:tel" мјесечне рачуне могу измирити "виза", "мастеркард" или "маестро" платним картицама било које домаће или иностране банке и без провизије, саопштено је из ове компаније.

Плаћање рачуна се може извршити уз кориштење званичног интернет сајта "M:telа" (www.mtel.ba) и у три једноставна корака.

- Изаберите услугу коју желите платити и унесите податке које можете пронаћи на свом рачуну. Иконица „и“ даће вам додатну помоћ око тих података. Након уноса података, кликом на дугме „настави даље“ систем провјерава уписане податке, након чега се отвара страница прегледа рачуна са износом и датумом издавања - појаснили су из "M:telа".

Из ове компаније даље наводе да корисници кликом на дугме "плати рачун" отварају страницу банке за плаћање.

- Страница је осигурана највишим безбједносним стандардима, а једини предуслов је да је са картицом могуће плаћати онлајн. Након што извршите плаћање, на контакт мејл стићи ће вам потврда о успјешном плаћању. Када је рачун плаћен, систем то препознаје и плаћање истог рачуна више није могуће - наводе из "M:telа".

Из ове компаније поручују корисницима да онлајн плаћањем сопствених или рачуна својих ближњих могу бити додатно одговорни у времену ванредних околности, усљед појаве вируса корона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана